неділю, 2 липня 2023 р.

Презентація 27-го випуску альманаху "СЛОБОЖАНЩИНА"

З нагоди Дня Конституції України у нашій бібліотеці пройшла презентація нового, 27-го, випуску альманаху літераторів Сумщини "Слобожанщина". 
 
Пропонуємо вашій увазі медіаматеріали цієї зустрічі: аудіо та відеозаписи презентації.
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 

Про презентацію

Зустріч відкрила директорка Сумської публічної бібліотеки Юлія Заговора привітаннями зі святом та словами щирої душевної вдячності нашим ЗСУ, які зараз відстоюють нашу державу і нашу можливість жити за нормами Конституції, та й можливість жити взагалі. І ця тема сердечної подяки йшла червоною ниткою у сьогоднішній зустрічі.

Далі слово перейшло до голови Сумської обласної організації НСПУ Сергія П’ятаченка, який розказав взагалі про альманах "Слобожанщина" та про наповнення презентованого 27 випуску. До речі, бонусом цього випуску є публікація творів з "сумської" номінації короткого списку переможців Всеукраїнського літературного конкурсу малої прози "Open World-2022".

Також виступали - чуттєво, трепетно, емоційно, натхненно - наші улюблені письменники Сум і Сумщини: Олександр Вертіль, Людмила Ромен, Ірина Козлова (віртуально), Надія Позняк, Анатолій Луговський (віртуально), Наталя Валіївська, Олена Макарчук.


Ми вдячні нашим літераторам не тільки за прекрасні хвилини спілкування, а й за подарований альманах. За словами Олександра Вертіля, випуск цього року через деякий час матиме особливу історичну цінність. 
 
А для нас він вже дуже цінний автографами наших сумських майстрів красного письменства. Дякуємо!
 
 
Наталія УСТИМЕНКО
 
 
#Альманах_Слобожанщина #Письменники_Сумщини #Сумська_обласна_організація_НСПУ #Пятаченко_Сергій #Сумська_публічна_бібліотека  

Немає коментарів:

Дописати коментар