четвер, 31 липня 2014 р.

Онлайн бібліотеки - з минулого в майбутнє!



 "Електронні бібліотеки необхідні величезній кількості людей.
За ними - майбутнє!"


Учасник опитування на літературному інтернет-порталі tululu.ru.



Останнім часом  онлайн бібліотеки стали дуже популярні серед населення нашої країни. Разом з їхнім розвитком звичайне читання поступово замінилося на читання онлайн. Тепер людина що вирішила почитати не йде в магазин або в бібліотеку, а сідає перед монітором свого комп'ютера, заходить на сайт улюбленої онлайн бібліотеки й читає.


Стрімкий розвиток технологій привело до того, що людина стала частіше звертатися за інформацією, у тому числі й за читанням книг в Інтернет, ніж до друкованих видань.
Незважаючи на те, що в паперової книги залишаються свої віддані шанувальники, що цінують її за можливість пошуршать сторінками або вдихнути захід свіжої типографської фарби, популярність читання з монітора комп'ютера або екрана телефону росте з кожним днем. 

 "Хто хоче читати, той читати буде! Ніколи я не поповнювала так бібліотеку, як зараз. Друкована книга звичайно цікавіше, але для неї потрібно багато місця й буває дуже неприємно, якщо гроші витрачені даремно. А електронні книги можна прочитати й видалити, якщо вони вам не цікаві. Поява таких бібліотек, по-моєму, сприяє не розвитку читання, а розширенню можливостей тих, хто читає".
 Учасник опитування літературному інтернет-порталі tululu.ru.

Переваги безкоштовної бібліотеки онлайн перед звичайною бібліотекою або книгарнею  очевидні: не потрібно стояти в черзі, іти в непогоду за черговим романом або детективом, сидіти в задушливому читальному залі й, головне, платити за ще непрочитану книгу.

Популярність такого виду читання легко зрозуміла. Коли ви збираєтеся у відпустку або на дачу, то везти із собою цілий оберемок книг немає необхідності. Досить у поїздку взяти ноутбук або рідер - і з вами буде ціла бібліотека.

Отож, запрошуємо вас скористатися сторінкою посилань ОНЛАЙН-БІБІЛІОТЕКИ на нашому блозі. Скоріше вибрати першу книгу на якомусь сайті та з головою поринути в чарівний мир читання, адже читати книги - це приємно, корисно і зараз, навіть, модно!

Немає коментарів:

Дописати коментар