середу, 19 листопада 2014 р.

На струнах душі



Ми раді привітати нашу віддану та шановану читачку, 
Луїзу Пилипівну Криповопишину із виходом другої книжки поезій,
примірник якої, до речі, вона подарувала бібліотеці.
Бажаємо їй міцного здоров'я та творчих успіхів!






Друга книжечка поезій «На струнах душі» сумчанки, учителя, ветерана праці Луїзи Пилипівни Кривопишиної - своєрідний життєпис людини, якій є що сказати сучасникам. На струнах її душі народжуються мелодійні поезії, що зачіпають інші душі, розкривають світ добра і краси. Зачаровує мелодійність цих рядків, світла аура, яку вони випромінюють. 




Як і перша збірка, «Я так люблю свій рідний край», що теж вийшла у 2014 році, друга також вміщує поетичні рядки українською і російською мовами - так говорить душа автора, звеличуючи поетичне слово.
Любов до музики, рідного краю, усього прекрасного, що нас оточує, переростає у Луїзи Пилипівни у поетичні рядки, що зачаровують мелодійністю і ніжністю.

А ще готуються до друку вірші для дітей «Данилушкина тетрадь» та збірка пісень Луїзи Пилипівни Кривопишиної.



До речі, із спогадами Луїзи Пилипівни прор рідне місто ви можете ознайомитись на сторінці нашого блогу "Сумчани про рідне місто


  • Луїза Пилипівна Кривопишина народилася в 1934 році, у Конотопі Сумської області. На її дитинство прийшлася Велика Вітчизняна війна, дівчинка разом з мамою і братом пережила бомбардування, евакуацію. З болем сприйняла сім'я загибель батька- фронтовика у 1941 році. Коли Конотоп звільнили від окупантів, родина повернулася на батьківщину. Тут Луїза Пилипівна закінчувала школу, а вищу освіту здобула в Сумському педагогічному інституті (нині -державний педагогічний університет ім. А.С.Макаренка. Вона - історик і краєзнавець, має 26 років педагогічного стажу. 


Немає коментарів:

Дописати коментар