понеділок, 16 лютого 2015 р.

Шалтай-Болтай в бібліотеці

Humpty Dumpty sat on a wall,
Humpty Dumpty had a great fall.
All the king's horses, And all the king's men,
Couldn't put Humpty together again



В нашій бібліотеці на юнацькому абонементі розпочав свою роботу англомовний дискусійний клуб «HUMPTY DUMPTY». Запрошуються всі бажаючі!


І діти й дорослі знають  віршик у якому смішний кругленький чоловічок Шалтай-Болтай (або ж  англійською - Humpty Dumpty) падає зі стіни.
Humpty Dumptyпопулярний персонаж багатьох класичних англійських дитячих віршів, дуже добре відомий в англомовному світі. Він зазвичай зображується кумедним яйцеподібним чоловічком і присвячений королю Ричарду ІІІ, який дійсно впав зі стіни під час битви 1485 року.
У нашому випадку - клуб "Humpty Dumpty" - це така форма зустрічей, коли світ культури англомовних країн відкривається через спілкування англійською мовою та різні види творчої діяльності: розучування пісень, інсценівки, лінгвістичні, лексичні, граматичні ігри тощо. 

Комплексний підхід, коли іноземна мова опановується разом із залученням до іншомовної культури, що стає невід'ємною частиною особистості, дозволяє "полюбити" мову, опинитися в атмосфері дружби й творчості, стати громадянами світу, що зберігають свою національну ідентичність і в той же час є толерантними до навколишнього глобального світового співтовариства. 

У результаті такого спілкування не тільки розширюється культурний кругозір, але й серйозно піднімається рівень володіння англійською мовою, а головне - розвивається й тренується уява, здатність бачити в самих звичайних речах незвичайне.
 

ОТЖЕ! Запрошується молодь, яка обожнює англійську мову та прагне її вдосконалювати. Ми говоритимемо про все цікаве та незвичне, що оточує нас. 

У програмі: читання книг, перегляд фільмів, ігри на англійській мові і трішки важливої граматики та інших цікавинок.

Приходьте до нас і не пропустіть свій шанс поліпшити знання мови та знайти нових друзів! 


Зустрічі відбуватимуться щонеділі о 15.00 на юнацькому абонементі.


Довідки по телефону: (0542) 22 63 32 

"Humpty-Dumpty": дискусійний клуб англійською
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар