четвер, 26 листопада 2015 р.

Літературна зустріч в бібліотеці

«Автограф» Альони Смирнової




25 листопада у відділі літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка в межах міжрегіонального проекту «Сумщина творча. Культура і мистецтво» відбувся третій з циклу поетичних вечорів, приурочених до виходу у світ колективного збірника «Автограф» сумської обласної літературної студії «Лит-ра.com».

Цього разу свою творчість презентувала Альона Смирнова.


Альона корінна сумчанка, їй всього 24 роки. Закінчила юридичний факультет Української академії банківської справи. Зараз здобуває другу вищу освіту на факультеті журналістики СумДУ.

Любов до літератури з дитинства прищеплювали мама та бабуся. Вже у три роки декламувала на пам'ять «Что такое и что такое плохо» Володимира Маяковського. Окрім поезії Альона любить вишивати картини бісером і хрестиком.




Літературну студію «Лит-ра.com» відвідує 3,5 роки. Пише Альона, за словами Андрія Полякова, невеличкі поетичні мініатюри – лаконічні і влучні.

Окрім юної авторки, її вірші читали колеги по літературній студії Маргарита Москвічова, Альбіна Батурина, Ольга Козенко, Надія Фурзенко та інші.


 
 


Ось така мила і обдарована дівчина була гостем нашої бібліотеки.





З нетерпінням чекаємо нових зустрічей з іншми авторами збірки "Автограф" і запрошуємо всіх бажаючих завітати до нас на літературні гостини :))


Т. Лебідь, О. Кузьміна,
відділ мистецтв ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар