вівторок, 22 грудня 2015 р.

«Автограф» Лариси Травнікової


Поетична зустріч в бібліотеці





20 грудня у відділі літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка в межах міжрегіонального проекту «Сумщина творча. Культура і мистецтво» відбувся п’ятий з циклу поетичних вечорів, приурочених до виходу у світ колективного збірника «Автограф» сумської обласної літературної студії «Лит-ра.com».

Гостею нашої бібліотеки стала Лариса Травнікова.




Поетеса народилася на Далекому Сході в родині військовослужбовця. Закінчила Вологодське музичне училище по класу скрипки і Сумський педагогічний інститут ім. А.С. Макаренка (філологічний факультет). П’ять років працювала артисткою оркестру в театрі ім. М. Щепкіна і 25 років – викладачем по класу скрипки в Сумській дитячій музичній школі №2.




Друкувалася у збірниках «Жили-были», «Мы», «Автограф», а також в альманасі «Каштановый дом» і журналі «Лава».




В зустрічі з поетесою прийняли участь друзі, колеги та члени літературної студії: Юрій Ош, Тетяна Прус, Олена Черненко, Альона Смірнова, Надія Фурзенко, Євгенія Чернецька, Віталій Меланич, Надія Позняк, Альбіна Батуріна, а також керівник студії Андрій Поляков.




Творчий вечір вдався на всі сто – прозвучали вірші у виконанні Лариси і колег по творчому цеху, а також – пісні на слова поетес! Було по-домашньому затишно! Вечір пройшов на одному диханні!




Нагадуємо читачам, що наступна поетична зустріч відбудеться 23 грудня.

Гостем нашої бібліотеки буде Вікторія Євтушенко.

Т. Лебідь, О. Кузьміна, відділ мистецтв ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар