середу, 8 червня 2016 р.

Бібліотека зустрічає літо


Літо – найулюбленіша пора всіх дітей

 



Літо… Як багато в цьому слові - відпустки, канікули, численні поїздки, враження, зустрічі. У період шкільних канікул перед бібліотечними працівниками стоїть завдання – організувати заходи у пізнавально - ігровій та веселій формі, не схожими на уроки, від яких втомилися діти.

Не стала винятком і наша бібліотека. Для учнів 6 класу ЗОШ № 26 бібліотекарі юнацького абонементу провели різноманітні розважально-пізнавальні заходи.




Віртуальна подорож «Долікарська допомога на відпочинку»

Безсумнівно, що знання правил першої долікарської допомоги необхідно не лише у надзвичайній ситуації, а й у повсякденному житті. Перша долікарська допомога – це найпростіші, термінові і необхідні заходи для рятування життя, здоров’я та попередження ускладнень, які проводяться до прибуття лікаря чи доставки потерпілого до медичного заклад. Бібліотекарі разом з дітьми розглянули, як поводитися на воді та в лісі. Учні познайомилися з першою медичною допомогою при опіках, сонячних ударах, укусах змій, бджіл… . А потім перевірили знання школярів провівши вікторину по цій темі, переможні були нагороджені призами.




Гра-головоломка «Олімпіоники»
Для учнів бібліотекарі юнацького абонементу провели різні конкурси та вікторину «Моя країна - Україна». Під час гри юні користувачів підтвердили свою ерудованість та кмітливість. Діти отримали позитивні враження, радісні емоції, а переможці отримали ще й призи.

  
Було весело, креативно, пізнавально. І  саме тому на літніх канікулах користувачі приходять до нас  із друзями, родичами, цілими класами та компаніями. 

Отже, ви - фанат читання? Навіть найцікавіший відпочинок не можете уявити без книжки? А у книги канікул не буває! 

Приходьте до нашої бібліотеки! Ще незвіданий та безкрайній книжковий світ чекає на вас!!!  :))



Світлана Дубовик,
зав. юнацьким абонементом ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар