понеділок, 7 листопада 2016 р.

День Читача в нашій бібліотеці

Вже третій рік поспіль наприкінці осені
бібліотека проводить День Читача

 

 


В цей день усі бажаючі можуть записатися до нас безкоштовно, взяти участь у цікавих заходах та отримати призи. Цьго року День Читача був 1 листопада.


Ще у вересні ми оголосили конкурс для усіх, хто зацікавиться, - «Фото з книгою». За тиждень до 1 листопада ми отримали більше 40 фото і вивісили їх у читальному залі, щоб відвідувачі могли голосувати за вподобаний кадр. У День Читача ми визначили трьох переможців конкурсу.


 
 

Один з переможців – учень школи №13 Олексанр Маландій. 


Для активних читачів газет та журналів ми підготували смачні заохочення. Щоб отримати соковиті осінні яблука, читачі повинні були знайти серед сторінок преси малюнки зі смайликами. Результат – 14 рожевобоких призів знайшли своїх задоволених власників.


 
 

Розважала наших гостей і інтерактивна виставка «Книга на екрані». На поличках стояли книги і кадри з фільмів та мультиків. Потрібно було підібрати до кожної книги відповідний кадр.



Також до уваги відвідувачів були виставки «Пишаюся, що в мене українська кров», «Віхи життя і творчості Олексія Столбіна», «Рідний край у поезії» та «Наші новинки».




Завдяки креативно проведеним заходам бібліотека поповнилася новими читачами - в цей день було записано майже 150 нових читачів! А постійні наші відвідувачі отримали велику порцію задоволення, оптимізму та нових цікавих знань.

Шановні наші читачі, маємо надію, що покращили вам настрій та чекаємо на ваші відгуки і пропозиції!!! 

Наталія Устименко,
відділ читальних залів ЦМБ ім. Т. Шевченка


Немає коментарів:

Дописати коментар