неділю, 25 грудня 2016 р.

Дара Корній, Ніка Нікалео, Анна Хома ті інші...

 

Збірка різдвяних оповідань
відомих українських письменниц
ь




Львів. Смаколики. Різдво: збірка / укл. і передм. Н. Нікалео – Х.: КС «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. – 256 с.





Якщо ви вже чуєте різдвяні дзвіночки, тоді саме настав час прочитати книгу «Львів. Смаколики. Різдво», яку отримав наш відділ абонементу для дорослих.

Ця по-справжньому святкова сімейна книга перенесе вас до припорошеного снігом Львова, де головним героям випадає на долю зустрічатися та закохуватися, зневірятися та віднаходити надію, сумувати та радіти. Вони блукатимуть вузькими вуличками Міста Лева, виходитимуть на Площу Ринок, милуватимуться ялинкою та сидітимуть разом із вами у затишній кав'ярні, переповідаючи свої історії.

Львів впевнено тримає першість у переліку «Казкових міст України». Саме тут поряд із шляхетними старовинними будинками, театрами та палацами, на звивистих вузьких вуличках та посеред презентабельних площ неодмінно стаються романтичні історії. У це вірять всі, хто коли-небудь бували у Львові, або , навіть, просто бачили на світлинах та відео. Тому зовсім не дивно, що цілий гурт талановитих українських письменниць обрав місцем для різдвяної казки саме столицю Галичини.

Книга історій «Львів. Смаколики. Різдво» написана за участю відомих українських письменниць, таких як Дара Корній, Світлана Горбань, Анна Хома, Алла Рогашко, Ніка Нікалео, Любов Долик, Вікторія Гранецька та Тетяна Белімова.

У кожній з цих історій – народження. Нового почуття, нової надії, нового змісту, нових спогадів. У святковій різдвяній колотнечі на площі Ринок вони можуть раптово опинитися поряд з вами – герої цих оповідань, що кохали, страждали, раділи. Це наче уривки сповіді, випадково підслуханої у затишній кав’ярні за філіжанкою духмяної кави та теплим марципаном…


БУКТРЕЙЛЕР "Львів. Смаколики. Різдво"

Немає коментарів:

Дописати коментар