вівторок, 26 вересня 2017 р.

Із професійним святом нас вітає клуб "ГРАНЬ"!



30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек




 
У членів літературно-мистецького клубу «Грань» та обласного відділення МСПУ є чудова нагода привітати колектив Сумської централізованої бібліотечної системи, яким вже багато років керує Стадніченко Людмила Михайлівна, із професійним святом.

Уже шостий рік поспіль ми зустрічаємося у стінах Центральної міської бібліотеки ім. Т.Шевченка, бачимо ваші приємні обличчя, ділимося новинами та творчими надбаннями, оскільки нас пов’язує взаємна любов до літератури, до її величності Книги. 

Наша тісна співпраця дала вагомі плоди: видано чимало книг, відкрито нові імена, проведено багато літературних заходів, виставок літератури.

Тільки завдяки спільній злагодженій роботі ми змогли досягти таких високих результатів. У нас багато задумів і планів, які реалізовуються завдяки вашій підтримці. Тож нехай і надалі нас об’єднують любов і повага до книг, до літератури рідного краю, мистецтва.

Хочемо щиро подякувати всім бібліотекарям за високий професіоналізм і творчий підхід до роботи. Естетично оздоблені виставки літератури, змінні експозиції і загальний інтер’єр бібліотеки, де регулярно відбуваються цікаві та змістовні заходи, безперечно, дарують натхнення і гарний настрій. 

З кожним роком коло ваших відвідувачів помітно збільшується, і це тішить! Сучасні технології дозволяють користуватися інтернет-ресурсами, популяризувати діяльність та творчість відомих авторів і митців, мати доступ до книжок в електронному форматі, переглядати відео тощо. 

Ми вдячні за надану можливість проводити засідання, презентації та літературні зустрічі у затишних залах бібліотеки, висвітлювати діяльність на сторінках вашого блогу БібліоСумка. Завдяки цьому маємо чимало прихильників художнього слова у різних куточках України і далеко за її межами.

Ваша праця відповідальна й почесна, кропітка і дуже потрібна, тож нехай ваші серця зігрівають Любов і Доброта, Щирість і Взаємоповага. Миру і щастя вашим родинам, здоров’я на довгі літа.

Успіхів і натхнення, нових проектів і перемог! 


З повагою,
члени літературно-мистецького клубу «Грань»
та Сумського обласного відділення МСПУ

Немає коментарів:

Дописати коментар