понеділок, 21 травня 2018 р.

Відійшов у вічність наш земляк – визначний поет Анатолій Гризун




 Анатолій Пилипович Гризун був автором дванадцяти літературних збірок, лауреатом всеукраїнських літературних премій – імені Василя Мисика та Олександра Олеся, перекладачем, журналістом, викладачем Сумського державного педагогічного університету ім.А.Макаренка, великим патріотом України, розумною і скромною людиною.







Він був добрим другом нашої бібліотеки, нещодавно подарував всім бібліотекам нашої ЦБС свою останню збірку «Джинсове небо». 




Кілька місяців тому в нашій бібліотеці разом з Головою Сумської організації Національної спілки письменників України О.Вертелем та поетесою Т.Герасименко він презентував новий випуск «Слобожанщини».



Мав творчі плани, творив, писав і лише кілька тижнів не дожив до свого 70-річчя…
Наша Сумська центральна міська бібліотека ім.Т.Г.Шевченка домовлялась з ним про ювілейну зустріч, до якої бібліотекарі підготували ролик про його життя та творчість для поширення цієї інформації через ресурси Інтернет.




Не встиг Анатолій Пилипович його побачити, залишив нам по собі свої твори та великий жаль від його нездійсненних задумів, від не сказаних нами добрих слів, які планувались до зустрічі з нагоди його ювілею...



Вічна пам'ять і наша шана Вам, Анатолію Пилиповичу!


Олена Мартюшова,
заст.директора Сумської міської ЦБС



Немає коментарів:

Дописати коментар