середу, 20 червня 2018 р.

Книги зі смаком - це круто!


Читай зі смаком

Смаки наповнюють наше життя приємними і неповторними враженнями. Відомо, що відчуті в дитинстві яскраві смаки залишаються з нами на все життя, адже нам всім відомий вислів «смак дитинства». А потім – у кожного в житті є свій неповторний смак першого кохання…






Книжковий гурман вам стовідсотково підтвердить, що у кожної книги є свій смак при читанні і смак після її прочитання. Іноді хочеться перечитати ту чи іншу книгу, щоб знову відчути вже знайомі смакові відчуття, які навіюють приємні емоції чи переживання.

 
 

Сумська міська централізована бібліотечна система приєдналася до щорічної мобільної книжкової виставки Молодіжної секції УБА, яка формує інтерес до книги через колірне, смакове і асоціативне сприйняття. Вона має назву «Читай зі смаком».



Свій варіант цієї виставки пропонує юнацький абонемент Центральної міської бібліотеки ім. Т. Шевченка.
 

 
 

Вишукані, елегантні, незвичні літературні присмаки не залишають байдужими наших читачів - як маленьких, так і дорослих.
 
 

 
 


Своїми враженнями від виставки діляться наші читачки - Яна та Ірина:
"Виставка приваблює оригінальністю. Кожний знайде собі книгу до вподоби. Елегантно, вишукано, зі смаком, атмосферно ))) Відразу згадується затишна кав’ярня і запах кориці... А це - чудові відчуття!
Дуже добре, що з’являються такі виставки, які апелюють не тільки до розуму, але й до сенсорних відчуттів... Бажаємо вам натхнення для подальшого створення подібних вернісажів"


Від себе можемо додати: книги зі смаком - це круто!

Тож запрошуємо всіх відвідати нашу виставку "Читай зі смаком" та "поласувати" як літературними новинками, так і класичною літературою.

Смачного читання!!! Чекаємо на вас!!!

Про виставку юнацького абонементу Сумської центральної міської бібліотеки
ім. Т. Шевченка розказує бібліотекар Аліна Скосер:


 


Немає коментарів:

Дописати коментар