понеділок, 4 червня 2018 р.

Нові "Перехрестя" Євгена Положія



НОВИНКА! 

Вийшла нова збірка нашого земляка, відомого журналіста і письменника Євгена Положія «Перехрестя: повісті, есеї, новели, віршата».









У збірку  увійшли оповідання, есеї та віршата, написані в різні роки, а також повість «По той бік Пагорба». У «Перехресті» представлені як новели з найвідомішого твору письменника «Іловайськ» («Дядько Іван», «1396. Повернення» тощо), так і оповідання та есеї («Пан Зривко», «П'ять хвилин у Токіо», «М'ячі» та ін.), що друкувалися раніше в різноманітних збірках. Більшість із цих творів суттєво відредаговані автором. По-новому зазвучали також новели «Собача дорога», «Обраний», «Пенелопа» і багато інших.

  • Євген Положій (м. Суми) — відомий журналіст і письменник. Працював головним редактором газет «Уик-энд» та «Теленеделя-Сумы», радіостанції «Всесвіт». Був автором та ведучим кількох інформаційно-розважальних програм на ТРК «Відікон». З грудня 1998 р. по теперішній час – головний редактор суспільно-політичної газети «Панорама».
  •  У видавництві «Фоліо» вийшли його романи «Потяг», «Мері та її аеропорт», «Дядечко на ім’я Бог», «Вежі мовчання», «Юрій Юрійович, улюбленець жінок», «Риб’ячі діти».

Немає коментарів:

Дописати коментар