вівторок, 3 липня 2018 р.

Книги, які можуть змінити ваше життя

Книги – це справжня зброя, що здатна кардинально змінити не тільки погляди, а ціле життя людини. 

Якщо ви хочете навчитися безболісно і жваво долати життєві проблеми, отримувати з мінімуму максимум, і таким чином удосконалюватися, тоді цей матеріал - для вас)) 


Блог Yakaboo у дописі "20 книг, які змінюють життя" зібрав топ книг, які змінюють життя. Цілих 20 видань, що надихають, вчать думати інакше, а головне змінювати своє життя і відношення до нього - на краще.

В цьому списку є книги відомих медійних фігур - такі, як «Худеем вместе» Наталії Могилевської та «Етикет. Школа пані Фреймут» Ольги Фреймут.

Вони розкажуть вам, 
"...що все в цьому житті можна встигнути. Головне – захотіти. І ні в якому разі не треба відкладати плани на потім! Жити зараз і сьогодні, реалізовуючи себе, щоб «в старості не залишитися з котом на колінах" («Етикет. Школа пані Фреймут» Ольги Фреймут),
або навчать,
"...як подолати чорну смугу в житті, знайти сили для подальшого самостійного поліпшення себе у всіх іпостасях" («Худеем вместе» Наталії Могилевської)
Ці книги стануть для вас безцінною підтримкою, що дозволяє змінити життя на краще.
 
А ще у списку - творчі доробки непересічних особистостей, що змогли реалізуватися завдяки наполегливості, вірі в себе та нестандартому погляду на складні життєві ситуації.

Це і «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем» Марка Менсона, і «Rework. Ця книга переверне ваш погляд на бізнес» Джейсона Фрайда, і «7 звичок надзвичайно ефективних людей» Стівена Кові, «Сила волі. Шлях до влади над собою» Келлі Макгонігал, «Я знаю, як їй все вдається. Тайм-менеджмент успішних жінок» Лорі Вандеркам та інші.
"...головний герой книги, пізнає мудрість, з якою можна подолати будь-які проблеми і перешкоди. Переоцінити власне буття, навчитися жити сьогоденням. Прийти до позитивного мислення, а головне, зрозуміти власне призначення ... це одна з найцікавіших робіт, що входять до переліку книг, що змінюють життя" (Робін Шарма. «Монах, який продав свій Феррарі»)

Деякі книги із великого списку (Ірвін Ялом «Ліки від кохання та інші оповіді психотерапевта», Гэри Чепмен «Пять языков любви. Версия для тех, кто не состоит в браке», Ерік Берн «Ігри, у які грають люди») є в бібліотеках Сумської міської централізованої бібліотечної системи і чекають на своїх читачів.


Ірвін Ялом. «Ліки від кохання та інші оповіді психотерапевта»

Дивовижний нон-фікшн з 10 оповідань, заснованих на реальних подіях. 10 історій різних пацієнтів Ялома, точніше, історій їх лікування. А причини психологічних розладів тут найрізноманітніші: ставлення до жінок, як до беземоційних сексуальних об’єктів, а не як до людей; емоційний катаклізм у зв’язку з виходом на пенсію; сліпа закоханість в людину, яку в останній раз ти бачив вісім років тому. Надмірна любов до їжі, наслідком якої є самотність; страх спілкування з оточуючими людьми і т.д. Ситуації, на основі яких можна сформувати власне ставлення до тієї чи іншої ситуації, переосмислення своїх недоліків. З цієї книги про життя можна дізнатися про психіатрію, не як про науку, а з саме точки зору психотерапевта. Автор розмірковує нам двома проблемами: проблемою любові і проблемою страху перед смертю.
Ф17 (1)


Гэри Чепмен. «Пять языков любви. Версия для тех, кто не состоит в браке»

Одна з небагатьох робіт на тему міжособистісних відносин, що мають принципову концепцію. На думку автора, любов — це ціла наука, і щоб в ній мати успіх, її спершу треба вивчити. У книзі дуже доступно розповідається про те, як правильно висловлювати почуття, будувати спілкування з близькими, щоб вони розуміли, як ви до них ставитеся. Вже згадана проблема подається з точки зору християнської моралі, на чітких життєвих прикладах, що, безумовно, робить книгу ціннішою для читачів. Якщо ви хочете пізнати тонкі моральні межі любові, реабілітувати найбезнадійніші стосунки, цю книгу варто прочитати.
Ф8 (1)



Ерік Берн. «Ігри, у які грають люди»

Ще одна корисна книга з розділу книги, які змінюють життя. Пізнайте невідому реальність, що цілком визначає наше буття! Відомий канадський учений, доктор аналізує понад 120 життєвих випадків, підтверджуючи думку про те, що життя – це і є гра. Гра подружня, ділова, сексуальна, в дружніх комунікаціях і т.д. У кожну з яких ми потрапляємо волею-неволею, і таким чином, пливемо за течією. Автор вчить, як не потрапити в тенета гри, позбутися стереотипів і адекватно розуміти природу людської сутності.
Ф17 (1)




Тож, приходьте, беріть книги, читайте, змінюйтесь самі та змінюйте своє життя на краще! Приємного та корисного читання!



Немає коментарів:

Дописати коментар