четвер, 8 листопада 2018 р.

Вітаємо сумського гумориста!


 
Григорію Єлишевичу – 70! 

До сумської міської центральної бібліотеки ім.Т.Г.Шевченка надійшла нова книга нашого доброго друга і читача Григорія Львовича Єлишевича.




Єлишевич Г.Л. Формула щастя. Суми; 2018, Мрія-1, 46 с.

Ця книга дещо незвична для нашого читача, який чекає від гумориста-сучасника більше гумору й сатири. Нова збірка має прозові замальовки, небайдужі спостереження, як відмітив сам автор, «доповнені фантазією і висновками, які будуть цікаві, а часом і корисні». 

Єлишевич ділиться з усіма напередодні свого ювілею рецептом власного щастя, аналізуючи для прикладу один тиждень власного життя з надією, а раптом це допоможе комусь знайти своє конкретне щастя. Відомо ж, що щастя багато не буває, навпаки його завжди і всім не вистачає. Крім того, ця книжка містить міні новели із життя та думки ненароком, а також нові пісні сумського автора. 

Надійшла ця збірка дуже вчасно, адже 6 листопада Григорій Львович святкує свій ювілей, а 8 листопада в нашій бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка відбудеться вечір-зустріч, присвячений цій особливій події.

Читачі і бібліотекарі Сумської міської централізованої бібліотечної системи та всі інші поціновувачі таланту поета, сатирика-гумориста, пісняра Г.Л.Єлишевича вітають ювіляра і бажають йому довгих і щасливих років, творчого натхнення і вдячних шанувальників його творчості.


Олена Мартюшова,
заст.директора Сумської міської ЦБС

Немає коментарів:

Дописати коментар