вівторок, 9 квітня 2019 р.

"ГРАНЬ" квітнева

6 квітня 2019 у Сумській міській бібліотеці ім. Т.Шевченка відбулося чергове засідання членів літературно-мистецького клубу "Грань". 








Захід відкрила завідувачка відділу абонементу бібліотеки Антоніна Василівна Колієнко. 




Вона розповіла про творчість відомого письменника-мандрівника Макса Кідрука. Її розповідь дуже зацікавила присутніх. Мова йшла про достатньо молоду людину, 35 років, яка зуміла вже побувати в багатьох країнах світу і описати свої враження від захоплюючих мандрів і різних пригод, пов’язаних з ними.



М. Кідрук дуже активно пише не лише подорожні замітки, але й твори художнього та технічного спрямування. Про його надзвичайно цікаві і часом небезпечні подорожі можна прочитати в журналі "Мандри", а також в його книжках: "Бразилія – любов піраньї", "На Зеландію", "Мексиканські хроніки", та в багатьох інших.



Антоніна Василівна принесла всі книги письменника, що є в бібліотеці, для ознайомлення. Дехто із членів клубу виявив бажання взяти окремі твори додому для читання. 


Новий член клубу "Грань" Ніна Дубовик познайомила присутніх зі своєю творчістю, прочитала декілька авторських віршів. 



Юрій Ош запропонував ідею щодо випуску художньо-літературної газети, де б друкувалися твори гранян. Ця ідея зацікавила присутніх та визвала жваву дискусію.





Альбіна Батуріна представила свою нову восьму україномовну книжку "Кохання з ароматом кави" і подарувала декілька екземплярів членам клубу.



Зацікавив присутніх і виступ Надії Фурзенко. Вона розповіла про плідну творчість поетів – членів літературного клубу "Літературна криниця" міста Середина Буда, вірші яких ввійшли в альманах "Поліські акварелі". 



Прозвучали чудові твори Івана Бідненка, Євгена Буякова, Тетяни Гарк, Юрія Кравцова, Надії Фурзенко, Галини Майорової та інших.




Наостанок постійні члени клубу "Грань": Альбіна Батуріна, Ірина Булахова, Юрій Ош, Віталій Меланич, Тетяна Прус, Олексій Лагутін та Ольга Воробйова прочитали свої твори.


Альбіна Батуріна,
член прес-центру клубу "Грань"

Немає коментарів:

Дописати коментар