середу, 31 липня 2019 р.

Безкоштовні електронні книги

Літо – пора відпочинку і яскравих вражень.
Якщо ви хочете провести відпустку не тільки приємно, а й корисно, надаємо вам підказку до безкоштовних е-бібліотек.







Не треба чекати можливості піти до книжкового магазину. Тут ви зможете знайти повні версії та скачати або читати книги онлайн безкоштовно та без реєстрації у будь-який час і не виходячи з дому чи роботи.


📚 8 сайтів для скачування електронних книг безкоштовно

Зазвичай, пошук сайтів, на яких можна скачати книги чи то українською, чи іноземною мовою займає більше часу та зусиль, ніж на скачування самих книг. Тому ми пропонуємо вам підбірку сайтів, де можна скачати художні та наукові книги українських та зарубіжних авторів без реєстрації, надсилання смс та інших ускладнень.

📚 Література українською  

Зібрана на сайті у форматах: jar, jad, txt, fb2, epub, doc, зручних для читання на мобільних пристроях(мобільних телефонах, смартфонах, кпк, планшетах, MP3-плеєрах, букрідерах). Для того щоб почати читати достатньо скачати книги абсолютно безплатно. Також можна переглядати тексти онлайн.

📚 15 сайтів, на яких можна завантажити безкоштовні електронні книги

На сьогоднішній день тисячі електронних книг доступні для легального безкоштовного скачування... Складність полягає в тому, щоб відшукати певну книгу в правильному форматі і хорошій якості, а не завантажити погано відформатований документ. Наша редакція зібрала кілька найпопулярніших сайтів для скачування електронних книг.

📚  9 сайтів, де можна знайти безкоштовні книги українською

Любиш читати онлайн? Або маєш електронну книгу? Тримай підбірку сайтів, де можна безкоштовно скачати чи прочитати онлайн улюблені твори українською.

📚  KnigogoGo. Безкоштовні книги

На нашому сайті зібрана популярна класична художня література українською мовою, а також цікаві сучасні видання від відомих письменників нашої країни та зарубіжжя. Ви зможете скачати книги безкоштовно та повністю.
Ми пропонуємо різні формати: fb2 (фб2), rtf, epub (епаб), txt (тхт). Вони підходять для електронної книги, смартфонів, нетбуків, та інше, і відтворюються в різних операційних системах, як Андроїд, Windows, iOS.

📚 7 легальних онлайн-бібліотек, на яких можна читати і скачувати книги безкоштовно

... доступ до світових знань, увіковічнених у літературі, можна отримати безкоштовно, а головне, цілком легально, багато в чому завдяки ентузіастам, і ще трохи – на славу промо від великих компаній. Сьогодні ми зібрали для вас 7 таких джерел.

Книги на будь-який смак - аби було бажання! Приємного читання! :))

Немає коментарів:

Дописати коментар