середу, 24 березня 2021 р.

Читальний зал презентує видання від УІК

"Книга - одне з найважливіших джерел радості мислення, людської гідності"
В.Сухомлинський 

В Україні 16 тисяч бібліотек, але не кожній пощастило потрапити до Програми поповнення фондів публічних бібліотек від Українського інституту книги (УІК). 

Завдяки активній роботі,
бажанню працювати по-новому, підвищувати свій професійний імідж, бібліотека
ЦМБ ім.Т.Г. Шевченка стала саме такою.

 

Мета Програми поповнення фондів публічних бібліотек – донесення найкращих книжок і сучасної, і світової літератури до читача по всій країні. Український інститут книги реалізовує програму, щоб зробити українців читаючою, мудрою, інтелектуальною нацією.

Книги, які отримує ЦМБ ім. Т. Г. Шевченка, не лише мають актуальну тематику, але й сприяють розвитку української мови, інтеграції у світовий літературний та культурний процес, мають належний рівень видавничої підготовки і якість виготовлення, придатну до інтенсивного використання в належних умовах.

Сьогодні фонди бібліотеки поповнились сучасними виданнями різноманітними за жанрами та тематикою, це саме ті видання, які стануть у нагоді викладачам для викладання, а студентам для опанування фахових дисциплін з історії України, географії, екології, української мови та літератури, патріотичного виховання, медицини тощо.

Не залишать байдужими видання від Українського інституту книги і любителів читання науково – популярної літератури. Книги від УІК займають достойне місце на полицях відділів обслуговування: абонементу для дорослих, юнацького абонементу, сектору літератури та мистецтв,а найбільш цінні, складно характерні видання потрапили до фонду читального залу.

До Вашої уваги видання від УІК,
які отримав відділ читального залу ЦМБ ім.Т.Г.Шевченка

 





 


Немає коментарів:

Дописати коментар