четвер, 9 лютого 2023 р.

Долучайтесь до щорічної благодійної акції "Подаруй бібліотеці книгу"!

Вже зовсім скоро (14 лютого) будемо відзначати Міжнародний день дарування книги (International Book Giving Day).

Ми  запрошуємо всіх долучитися до щорічної благодійної акції "Подаруй бібліотеці книгу", яка присвячена цій події.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
У кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали та можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Можливо саме Ваша книга стане у нагоді нашим читачам, а бібліотека урізноманітнить свій фонд цікавим сучасним виданням.
 
Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек та покликане об'єднати всіх, хто любить книги.

Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

Цього дня прийнято дарувати книги один одному, насамперед дітям, молоді, прищеплювати цим любов до читання, а також тим, чиї можливості доступу до читання книг обмежені. Можливо, подарована книга надасть відповіді на питання тому, кого вони хвилюють, для інших – стане джерелом натхнення, яскравих вражень та емоцій, або навіть дороговказом у житті.

Приєднуйтесь до свята – робіть подарунки друзям та рідним, приносьте книжки до бібліотеки! Добрі справи робити завжди приємно! 🙂

Подарувати книги бібліотеці ви зможете в будь-який день.

Чекаємо Вас за адресою: вул.Нижньовоскресенська, 6

Немає коментарів:

Дописати коментар