вівторок, 4 квітня 2023 р.

Ірина БУЛАХОВА. Розсипані пазлики слів: аудіоподкаст

Шановні друзі!

Раді представити нову гостю нашої поетичної вітальні - сумську поетесу, активну учасницю літературно-мистецького клубу ГРАНЬ – Ірину БУЛАХОВУ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Мои стихи – моя отрада", - так написала Ірина Булахова у своїй першій книзі «Итоги», а їх у творчому доробку поетеси уже три.

За словами самої поетеси - вона «За професією медик, а за  станом душі – романтик». Тож, багато чудових поезій має у своїй поетичній скарбничці, її лірична героїня «вишиває життя не хрестиком, а гладдю».

Ось і ми запросили пані Ірину на гостину, щоб відчути поетичну красу її творів у авторському виконанні. 

Приємного прослуховування!


 

Трохи про авторку

Поезії Ірини Булахової притаманні як ліричні, так і філософські, патріотичні мотиви.

Кохання, незламність, віра - ці теми заторкує пані Ірина у своїх віршах. Вона розмірковує про значення вірності, про те, як складно залишатися вірним своїм ідеалам і принципам у світі, що постійно змінюється.

Але завжди наступає весна, яка асоціюється зі свіжістю, оновленням, зародженням молодого життя і, звичайно, коханням. Перші промені сонця, теплий вітер, пробудження природи - ці образи викликають позитивні емоції і сподівання на нові можливості та надію на краще.

Найліпше розкаже про Ірину Булахову її колега по поетичному цеху, добре знайома вам поетеса Богдана ГУСАК:

«Невгамовною енергією та життєлюбством сумської поетеси Ірини Булахової можна по-доброму захоплюватися.

Вона встигає скрізь: відвідує літстудію "Літера", літературно-мистецький клуб "Грань"; бере активну участь у різноманітних культурно- масових заходах; з успіхом підкорює фестивалі й конкурси; друкується в колективних альманахах та збірниках, на сторінках преси та інтернет-видань; ініціює нові творчі проекти.

Її любові та підтримки вистачає для всіх. А ще має багато друзів та однодумців у різних куточках України і за її межами.

Вони високо цінують творчість Ірини Булахової, радо запрошують на гостину, аби насолодитися мелодикою віршів, значна частина яких стали піснями».

Тож, слухайте, насолоджуйтесь і - приходьте в бібліотеку! Адже всі збірки Ірини Булахової ми маємо в нашому фонді і ви із задоволенням зможете їх прочитати :))

А ми щиро дякуємо пані Ірину за чудову поезію і запрошуємо ще, при нагоді, до нашої митецької вітальні! 

2 коментарі: