середу, 12 липня 2023 р.

Липневе засідання гранян

"Ми живемо в літі, літо живе в нас" - під таким девізом пройшла тепла липнева зустріч
літературно-мистецького клубу  "Грань", керівником якого є Надія Іванівна Фурзенко.


 

 


 

 

Програма засідання була насиченою.

Згадали про те, що війна іде вже 500 днів, що генералу Валерію Залужному 50 років, прослухали пісню, присвячену йому у виконанні військових.

Куратор клубу, бібліотекарка Любов Троян підготувала книжкову виставку "Мелодії літа" в яскравих обкладинках та з чудовими ілюстраціями. Вона зробила огляд представлених видань, а також порадувала присутніх віршами про літо.

На зустрічі обговорили варіанти публікації готової до друку давноочікуваної збірки клубу - альманаху  "Грані слова". У підготовці книги брали активну участь граняни Богдана Гусак, Надія Фурзенко, Галина Майорова та Інна Чірка. 

 

 

Присутні читали свої вірші про літо. Були вірші - спогади, вірші - розповіді про яскраві і сумні події сьогодення. Кожний виступ був неповторний. 

 

 

Своїм першим виступом у клубі вразив Ігор Прихожай, який декламував свій переклад поеми із англомовної книги В.Набокова. Приємно, що до клубу приходять нові цікаві літератори. Граняни аплодували і виступу Надії Варламової. 

 

 

Свій відеовиступ надіслала із прикордонної зони бойових дій керівник клубу "Часопис" (м.Середина - Буда) поетеса Галина Майорова.

Анатолій Тарабан прикрасив захід, виконавши власні пісні "Васильки" на вірші Зої Пігуль, та "Сумські липи" на вірші Тетяни Прус, за що отримав щиру вдячність як від авторів віршів так і слухачів.

Захід пройшов у справжній липневій атмосфері зі сподіванням на нові цікаві творчі зустрічі.

 


 

Всім зичимо мирного неба, міцного здоров'я, щастя, творчого натхнення, перемоги! Бережіть себе!

 

Прес - секретар клубу
Людмила Клименко

Немає коментарів:

Дописати коментар