вівторок, 13 лютого 2024 р.

Подія, яка змінили світ: "ГРАНЬ" антивоєнна

11 лютого у нашій бібліотеці відбувся творчий вечір літературно-мистецького клубу "Грань" під назвою "Подія, яка змінила світ". 
 
Захід був присвячений антивоєнній тематиці у творчості сучасних письменників та літераторів клубу "Грань".
 
 
 
 
 
 
 
Зустріч розпочалась за участі талановитої ведучої та поетеси Надії Фурзенко, яка відкрила програму заходу. Під чутливу музику "Слава Україні" та вірш Ліни Костенко "Доборолися!", гості занурилися у світ слова та музики.
 
Богдана Гусак поділилася враженнями про творчість Павла Вишебаби, представивши його вірші, які здатні вразити глибиною почуттів та заспівала пісню.
 
Ніна Дубовік прочитала новелу "Розмова з татом", розкриваючи взаємини та думки героїв.
 
А особливим подарунком для відвідувачів стали музичні виступи Ольги Гроздовської з "Прелюдією мі мінор 4" Шопена та Вікторії Вассалатій з "Ти чекаєш на мене" Лариси Травнікової на поезію Ірини Булахової.
 
Надія Фурзенко зачитала нарис "Рана на березі", який залишив всіх у захваті від її таланту та глибини.
 
Також у заході взяли участь Тетяна Прус, Ольга Шаповал, Людмила Клименко, Наталія Дубова, Лариса Травнікова, Ірина Булахова та Анатолій Тарабан, які своїми творами також збагатили нашу атмосферу.
 
Цей вечір пройшов у надзвичайно затишній атмосфері, наповнений теплом, відкриттями та новими думками. Дякуємо всім, хто долучився до цього незабутнього заходу!
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар