вівторок, 31 березня 2015 р.

Подорож з книгою як спосіб життя

  Вивчаємо  англійську подорожуючи


 


Кожен із нас із задоволенням полюбляє подорожувати. Відвідувати дивовижні куточки нашої країни або милуватися чудовими краєвидами зарубіжжя. Ми відкриваємо для себе незвичайний та незвіданий світ нового та цікавого, що наповнює наше серце теплотою та робить життя яскравішим.

Саме такими чудовими моментами була сповнена і чергова зустріч англомовного дискусійного клубу «Humpty Dumpty». Відкрити для інших особистий досвід подорожей чи лише мрій про них зміг кожен бажаючий.



Родзинкою нашої зустрічі було доволі цікава робота – збирання пазлів. До речі, ми збирали карту Європи. А ще це була чудова можливість згадати столиці європейських країн та перевірити свої знання у тематичній вікторині.

 
 

Для того, аби зустрічі були ще більш корисними, ми не забуваємо про таку важливу граматику. У цьому нам допомагає представлена у бібліотеці допоміжна література, до речі, не лише підручники з граматики, а й цікаві художні англомовні книги на різноманітні теми та смаки.
 


Ось так цікаво та невимушено ми вдосконалюємо свою англійську. Наступного разу ми поговоримо про улюблені заняття кожного – хобі. Не проґавте можливість провести вихідний день незабутньо.

Приєднуйтесь до нас! :))

Тетяна ЮХТА

Немає коментарів:

Дописати коментар