неділю, 27 серпня 2017 р.

Завітайте і читайте!


Читальний зал ЦМБ ім. Т.Шевченка запрошує




Шановні користувачі! Читальний зал центральної міської бібліотеки ім. Т. Шевченка повідомляє: "У нас – багато нових надходжень. Завітайте і читайте!". Ось вони: 


Філіп Пермутт «Цілющі кристали»

Повнокольорове видання! Автор сам практикує кристалотерапію та навчає інших. З книги ви дізнаєтеся про походження мінералів та принципи зцілення за допомогою їхньої енергії, навчитеся вибирати камені і застосовувати їх у повсякденному житті, познайомитеся з цілющими властивостями різних мінералів і зможете з їхньою допомогою позбавитись фізичних і емоційних недуг та поліпшити свій душевний стан і якість життя.



Алла Слотвінська «Бавимося разом або Як впоратися з дитячим непослухом». 

Книга для тих батьків та родичів, які вже втратили надію знайти відповіді на питання:

- Як реагувати на дитячі істерики,
- Як обмежувати і забороняти,
- Як домовитися з дитиною,
- Як опанувати власний гнів…

На всі ці, та сотні подібних запитань у своїй книзі відповідає дитячий психотерапевт Алла Слотвінська. Плюси книги: жива, жвава розповідь, мінімум теорії, максимум – практичних порад та прикладів з життя. 



Реджинальд Черрі «Біблійні секрети лікування». 

Автор позиціонує себе християнським лікарем і про свою книгу каже так: « Я бачив, як своїми біблійними ліками Бог перемагає майже всі… недуги. Принципи, викладені у цій книжці, охоплюють тлумачення давніх єврейських правил харчування; розуміння того, як Ісус освячував природні речовини задля зцілення; яка саме молитва потрібна нам, щоб оздоровитися і здолати тягар недуги…».



Девід Б. Агус «Короткий посібник з тривалого життя». 

Доктор медицини та онколог Девід Агус доводить, що для того, щоб довго жити і не хворіти, зовсім не потрібно видобувати філософський камінь або шукати корінь мандрагори. Профілактика – ось наше все! Ну і кількадесят правил, дотримуватись яких легко, просто, а головне – здорово. 





І ще два видання схожої тематики, назви яких говорять самі за себе:


Ірина Ігнатенко «Народна медицина і магія українців: вірування, міфологія, світогляд, таємниці знахарства, замовляння» та





Адольфо Кассан «Атлас анатомії».










Ці (та багато інших) книжки чекають на вас у читальному залі Сумської центральної міської бібліотеки ім. Т. Шевченка.

Приходьте, ми завжди вам раді! 


Наталія Устименко,
відділ читальних залів ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар