понеділок, 18 вересня 2017 р.

Творчі досягення гранян - читайте у нас в бібліотеці!





Шанувальникам літературного процесу на Сумщині пропонуємо ознайомитись із творчими досягеннями учасників літературно-мистецького клубу "ГРАНЬ", що вже багато років існує при дорослому абонементі нашої бібліотеки.

За останній час ми отримали декілька нових книжок гранян.

По-перше, це третій випуск збірки "Грані слова" творів поетів та прозаїків Сумського обласного відділення МСП та членів літературно-художнього клуба «Грань». Серед авторів як вже добре знайомі імена, так і нові літературні відкриття.








Авторка двомовної збірки «За маревом незвіданих доріг» Богдана Гусак запрошує читачів у подорож поетичними сторінками від проникливої інтимної лірики до філософських роздумів про людське іс­нування, долю рідного краю. Відверте замилування довколишньою природою з відтінком етнічних мотивів приваблює оригіналь­ними образами та розмаїттям кольорів, а невиму­шеність і легкість сприйняття дозволяє відпочи­ти душею, налаштуватися на позитивну хвилю.



У четверту книгу Віталія Симоновського "Лирика с улыбкой" увійшли вірші різних років.  У збірнику читач знайде і серйозні роздуми, і легкі іронічні поетичні замальовки. Сонети, пародії, ліричні вірші та малі літературні форми органічно сусідять один з одним, підкреслюючи головну думку поета - якщо ви вирішили придивитися до світу, то це краще робити з посмішкою.





Чергова книга поезій Тетяни Лісненко "Окраєць приспаного саду" розповідає про сподівання, відчуття, переживання, болі, радощі й тривоги, світ, побачений власними очима та пропу­щений через призму відкритої трепетної ранимої душі небай­дужої людини.






У шосту книгу Тетяни Прус «Чотири кроки до весни» увійшли поезія та проза, написані в 2013-2016 роках. В цей час вона була активною учасницею межрегіонального проекту «Сумщина творча. Культура і мистецтво», виступаючи разом з колегами по перу на багаточисельних культурних міських майданчиках.






Новий роман "Сльози Сонця" Марини Реух (творчий псевдонім Ольги Нестеренко) присвячено патріотично налаштованій молоді. Він розповідає про напівсліпого хлопця Івана Чумакова, якого доля закинула на Донбас ще до подій Революції Гідності. Упевнившись, що там відбувається справжня війна, він тікає звідти, та з пригодами добирається до безпечного міста Суми... без грошей, без речей, сподіваючись лише на милосердя людей та удачу. 





Ми сподіваємось, що наших шановних користувачів зацікавлять нові літературні здобутки гранян. Приходьте і читайте!

Книги чекають на вашу увагу і оцінку. Ви можете написати свої відгуки і враження від прочитаного в коментарях до цього посту, або за електронною адресою shevlibrary@gmail.com. 

За вашим бажанням ми обов"язково опублікуємо ваші відгуки і зауважження на нашому блозі БібліоСумка.

Немає коментарів:

Дописати коментар