понеділок, 11 грудня 2017 р.

Всеукраїнський фестиваль «КнигоПодорож» цього року і в Сумах


Від 15 до 17 грудня знову вирушить «КнигоПодорож». Цього року книжковий фестиваль, організований видавництвом «Ранок», проходитиме під гаслом «Книга – як форма комунікації». Експозиції фестивалю будуть розміщені  також і в нашому місті Суми.









Головна мета фестивалю «КнигоПодорож» (м. Харків) не змінилася: організатори прагнуть відкрити для дітей нові грані книги. 

Як книга спілкується з читачем? Словами – це беззаперечно. Та хіба тільки ними? Книжку можна понюхати та погортати, можна розглядати ілюстрації, а можна навіть скуштувати на смак (батьки маленьких дітей про це точно знають). Книга не тільки говорить до нас, а й спонукає нас самих до комунікації з іншими людьми та світом навколо. 

Тогорічна «КнигоПодорож» стала помітною подією літературного життя Харкова. Близько 2000 відвідувачів, 25 унікальних заходів, 30 спікерів, серед яких – українські книжкові експерти, сучасні дитячі письменники та навіть гість із далекої Ірландії, автор світового бестселера «Артеміс Фаул» Йон Колфер
.
Програма фестивалю 2017 року не поступається в розмаїтті тем та вікових категорій відвідувачів й набирає Всеукраїнського масштабу: від заходів для батьків до заходів для дошкільнят, приділяючи цього року особливу увагу підліткам. Протягом трьох днів у ТРЦ «Караван» в м. Харків працюватиме зона вільного читання, майстер-класи, театральні вистави та квести.

УВАГА! Цьогоріч фестиваль «КнигоПодорож» мандрує містами України. 

Вільна зона читання та книжковий ярмарок буде розміщуватися:
  • Києв - ТРЦ Глобус 3 поверх, Майдан Незалежності, 1
  • Суми - ТРЦ Євробазар 3 поверх, вулиця Засумська, 2
  • Житомир - ТРЦ Ярмарок 2 поверх, майдан Згоди, 6. 
Вам зовсім не треба витрачатися, щоб наповнити свій грудень веселими, корисними та затишними днями, бо вхід на всі заходи фестивалю вільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар