середу, 24 січня 2018 р.

Путівник по казковому місту Суми: книга для дорослих і дітей


Чудова новина для маленьких мешканців нашого міста!

Бібліотеки Сумської бібліотечної системи запрошують юних сумчан та їх батьків на побачення (а потім і спільну подорож) з особливою книгою, яка присвячена нашому місту.

Це - яскравий дитячий путівник, що запрошує в мандрівку по місту Суми - місту, яке може розповісти безліч цікавих історій.



Коршунова, А. Казкове місто Суми [Текст] : дитячий путівник / А. Коршунова, С. Качуровська; худ. С. Качуровська. – К. : Час майстрів, 2017. – 88 с. : іл.


Створили путівник дві чудові жінки, справжні творчі особистості:


письменниця Анна Коршунова - авторка багатьох дитячих книг, улюблених малечею (Паровозик Пузя, Анрдрійкова мандрівка, Пригоди лицаря Морквицаря та інш.), переможниця Книги року ВВС-2017 у номінації Дитяча книга року за книгу "Комп і компанія"



та



художниця Світлана Качуровська, виставка робіт якої нещодавно проходила в Сумській центральній міській бібліотеці ім. Т.Шевченка).










Ця дивовижна книжка, з якою можна спілкуватися й гратися, малювати й мандрувати, із захопленням переповідати із неї історії й легенди про казкове місто рідним і знайомим - стане у пригоді і дітям і дорослим.

Краще за всього про незвичайний книжковий проект розкажуть самі авторки:

"Ти тримаєш у руках книжку про казкове місто. Ми розкажемо тобі про Суми - місто, у яке так легко закоха­тися... 

Це путівник-помічник для захопливої мандрівки у казкове місто Суми.







- Він вирушить у мандрівку разом із тобою, щоб прочитати цікаві історії просто біля пам'ятників. Ще й запропонує запросити у подорож рідних і друзів! 





 



- Зовсім не образиться, якщо тобі захочеться розфарбувати деякі з його сторінок, бо знає, що ти любиш малювати. 









- Дуже зрадіє, якщо ти візьмеш чистий аркуш, складеш власний маршрут для подорожі містом і навіть спробуєш змалювати з його сторінок місця, які збираєшся відвідати.

 

- Відкриє тобі безліч секретів, допоможе написати таємного листа і дізнатись історію свого роду.





- Пограється з тобою в ляльковий театр, допоможе прочитати розбійницьке послання й помріє про майбутнє.

 









- Проведе тебе по сторінках-століттях і розповість найцікавіші легенди міста Суми. 










- Буде пишатися тобою, коли ти дізнаватимешся про місто Суми ще біль­ше - від батьків, від дідуся й бабусі, з книжок та Інтернету..."










Як, сподобалась книжка? Вона чекає на вас в книгозбірнях Сумської міської бібліотечної централізованої системи!

Мерщій в бібліотеку і вирушайте разом із чарівним путівником у мандрівку рідним містом! Не забудьте прихопити рідних і друзів - разом набагато веселіше!
Чекаємо! ;))

  • В дописі використані малюнки із книги: Коршунова, А. Казкове місто Суми [Текст] : дитячий путівник / А. Коршунова, С. Качуровська; худ. С. Качуровська. – К. : Час майстрів, 2017. – 88 с. : іл.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар