середу, 25 липня 2018 р.

Знайомтесь: Український Авторський Портал


Зовсім не секрет, що авторам, особливо початківцям, досить важко видавати свої твори  - на дорозі стають як фінансові, так і організаційні перешкоди.

Тому всім зацікавленим пропонуємо ознайомитись із інтернет-ресурсом, який допомагає авторам реалізовувати свої видавничі наміри та налагоджувати спілкування з читачами.


Отже, знайомтесь - Український Авторський Портал - портал для авторів, науковців, викладачів, краєзнавців.

Це своєрідна платформа для спілкування автора з читачем, що допомагає авторам видавати книги в електронній та паперовій формі, проводити літературні форуми, конференції, презентації нових книг, конкурси та нагородження кращих авторів, організовує рекламні кампанії для книг та допомагає авторам і видавництвам розвивати книжковий ринок України.  

Український Авторський Портал
Український Авторський Портал – це сайт для авторів, які хочуть самостійно продавати електронні книги. 

Тут автори публікують свої твори, визначають ціну і продають – поширюють посилання на е-книги в соцмережі, у своїх блогах, електронною поштою тощо, та отримують дохід від продажів.

Електронний формат книги – це продаж рівно такої кількості книг, якої потребують читачі, та миттєва їх доставка. Автори представляють свою е-книгу в тисячах містечок і сіл, де немає книжкових магазинів, але є читачі й Інтернет.

Портал визнає авторське право і не приймає інтелектуальне піратство, тому тільки автор має право публікувати тут свої твори.

Творче кредо сайту:
"Ми хочемо допомогти зустрітися авторам рідкісних спеціалізованих книг, що виходять невеликим накладом, з їхніми потенційними читачами в різних куточках України та світу...
Ми включилися у реалізацію "Стратегії України 2020", в якій, зокрема, зазначено: “Популяризація України у світі та просування інтересів України у світовому інформаційному просторі”. Тому наше бачення Українського Авторського Порталу не має жодних територіальних, географічних чи національних обмежень. Український контент – це все те, що пишуть в Україні, про Україну, для України, те, що пишуть патріоти і друзі України, де б вони не знаходилися. Це – все те, що робить Україну сильнішою і кращою"




Немає коментарів:

Дописати коментар