понеділок, 9 липня 2018 р.

Книги, які читають успішні люди


В чому полягає секрет успіху? Чинників багато, але успішні люди - це, як правило, трудоголіки, які щодня працюють над самовдосконаленням. І в цьому допомагає їм в першу чергу читання. Успішні люди дуже багато читають.



Дізнатися, які літературні вподобання мають комп’ютерні генії Білл Гейтс і Марк Цукерберг, всесвітньо відомий винахідник Ілон Маск, політики Дональд Трамп чи Гіларі Клінтон, допоможе блог Yakaboo - у дописі Сергія Завалка "8 книг, які читають успішні люди та світові лідери".

До речі, багато з цих книг є в нашій бібліотеці. 

Наприклад, "Алхімік" Пауло Коельо (читає Малала Юсуфзай. Правозахисниця, блогер, письменниця, наймолодший в історії лауреат Нобелівської премії)
Юсуфзай: Автора бестселера «Я – Малала» книга бразильського колеги надихає. У пам’яті дівчини закарбувалася описана в романі реальна несправедливість, з якою їй хочеться боротися. Юсуфзай зазначила, що книга має велику силу.
"Брати Карамазови" Ф. Достоєвського (читає Гілларі Клінтон)
Клінтон: Дружина Білла Клінтона прочитала книгу ще в юності, але запам’ятала її на все життя. Колишній першій леді США роман дав зрозуміти, що людина завжди помиляється, впевнившись у своїй одноосібній правоті. Політик порекомендувала книгу тим, хто живе за менталітетом «холодної війни».
"Мандри Гуллівера" Джонатана Свіфта (читає Ніл Деграсс Тайсон, видатний астрофізик, письменник і популяризатор науки)
Тайсон: Астрофізик вважає твір Свіфта найкращою книгою усіх часів та народів (не тільки для себе). Як людина науки, Тайсон часто думає про персонажів, котрих вигадав письменник, і про те, як вони помиляються щодо природи.
Отож, читайте і - будете успішними! Книги чекають на вас!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар